Get In Touch

info@uhmo.nl
food is the ingredient that binds us together

the experience

Ervaar the branding experience

een experience waarin ik je dingen laat zien • horen • voelen • ruiken • proeven

Wanneer je samenwerkt met UHMO krijg je er altijd een stukje branding experience bij. Alleen zal deze experience vanuit mijn merk komen en ingestoken worden op de manier die ik het beste vind.

Want branding is gewoon een vette experience. Alleen de uitbreidingen die wij aanbieden zorgen ervoor dat het geheel op jouw merk afgestemd wordt en dus nog persoonlijker wordt.

Wij bieden 4 extra pakketten aan die je zelf als toevoeging kunt kiezen en kan personaliseren. COMING SOON!

ik wil je laten zien, horen, voelen, ruiken én proeven als het even kan, wie je bent en wat je in huis hebt, en wat ik voor jou kan betekenen

extra experience optie

We doen zoveel online en individueel dat mensen behoefte hebben aan fysieke prikkels en ervaringen die niet alleen achter een scherm plaatsvinden. Ervaringen die we kunnen delen met anderen mensen. Maar toch in de veiligheid van je eigen huis.

Hierdoor is bij mij het idee en de wens ontstaan om een branding restaurant experience te ontwerpen en aan te bieden.

Het branding proces speelt zich namelijk voornamelijk grotendeels online af. Maar door extra elementen toe te voegen aan het online proces doormiddel van een “experience optie” kunnen wij online en offline samenbrengen in een heerlijke matchende experience. COMING SOON!

branding experience op jouw afgestemd

ik bied jou de mogelijkheid om de experience te ervaren op jouw merk niveau

Aan het begin van ons samenwerking stuur ik altijd een online vragenlijst. De antwoorden die hierin naar voren komen zorgen ervoor dat ik een beeld bij jou en jouw merk vormen.  Dit is voor elk merk anders en persoonlijk en noem ik dan ook jouw merk profiel/niveau. Aan de hand van deze belangrijke informatie kan in gepersonaliseerde experience pakketten op jouw merk niveau. COMING SOON!

EXPERIENCE 01.

Kennismakingsgesprek
in bijpassend restaurant

Vind je online bestellen super chill maar wil je toch ook de chefkok/chef de branding van UHMO ontmoeten? Dan is dat natuurlijk gewoon mogelijk. Maar dit doen we natuurlijk wel in een bijpassend restaurant onder het genot van een hapje en een drankje. COMING SOON!

EXPERIENCE 03.

Positive•tea voor een goed begin en eind van de dag

Tijdens onze samenwerking dienen er belangrijke beslissingen genomen te worden. Deze beslissingen bepalen namelijk de strategie van jouw merk voor een langere tijd. Dus je moet zeer zeker van je zaak zijn als je deze beslissingen neemt. Vaak twijfelen wij als mens bij het maken van deze beslissingen, dat is niet erg maar juist menselijk. Ik heb een thee pakket ontworpen waarin je door prachtige positieve quotes aan het denken wordt gezet. Maar door de geur en smaak sensaties even terug gaat naar je zelf in een moment van rust en hierdoor zelfverzekerder betere positieve keuzes kunt maken. COMING SOON!

EXPERIENCE 02.

Cocktailpakket
afgestemd op jouw brand

Tijdens het proces zullen we online meetings hebben of zullen er momenten zijn waar er keuzes gemaakt dienen te worden. Om je helemaal mee te nemen in de branding experience stem ik een cocktail pakket af op jouw merk niveau die jou naar de sfeer brengt van jouw merk en je helpt bij het betere keuzes maken. COMING SOON!

EXPERIENCE 04.

food/drinks and beats afgestemd op jouw merk

Na een drukke dag ga je lekker even rustig  op de bank chillen, kids liggen op bed, even moment voor jezelf, even tot rust komen en de belangrijkste punten van de dag nog even snel afstrepen zodat je met een goed gevoel en leeg hoofd kan gaan slapen. Dit pakket kan je nog even kijken naar jouw brand onder het genot van een drankje, met rustgevende beats op de achtergrond om jou helemaal in tune te brengen met jouw merk, jouw brand en daar waar je heen wilt. COMING SOON!

QUOTE

“if you combine wine and dinner = winner”

LIFE IS ABOUT EXPLORING PASTA • BILITIES. LET’S COLLABORATE!

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

“branding restaurant” UHMO er juist voor de ondernemers die willen opvallen en eruit willen springen. Voor de creatieve, opvallende rebels.

schrijf je in voor maandelijkse tips en trics

zo blijf je getriggerd
om aan je brand te werken

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid
nl_NLNederlands