Get In Touch

info@uhmo.nl
Brand design for bold entrepreneurs

BECAUSE BLEDING IN IS BORING

IK ONTWERP EEN OPVALLENDE BRAND VOOR JOUW DROOM DOELGROEP

Hierdoor kan jij beter jouw gewenste klanten bereiken door een duidelijke goed doorgevoerde branding

Een sterk visueel verhaal kan je merk maken of breken. Met een consequent, goed doordacht, onderscheidend gebruik van kleuren, elementen, fonts, illustraties en filters, bouw je een duidelijk en krachtig merk.

Bij UHMO zijn we goed in consequentie, doordachtheid, onderscheidend vermogen en persoonlijkheid in beeld te vangen. Laat mij je helpen om een ijzersterke visuele identiteit voor jouw bedrijf te creëren.

Een krachtig merk valt op en is goed strategisch in te zetten bij de  marketing van jouw bedrijf!

Wij bieden
duidelijke en uitgebreide menu's

Als ondernemer ben je al de gehele dag in de weer met je bedrijf en moet je aan van alles denken en regelen. Wanneer je dan thuiskomt wil je niet nog hoeven nadenken over het avondeten maar wil je het liefst gewoon aanschuiven en lekker ongestoord even kunnen eten. Zie UHMO als jouw “persoonlijke chefkok” die er voor zorgt dat je branding van A tot Z klopt en voor jouw geregeld wordt zodat jij je lekker op het ondernemen kan focussen. Dat is tenslotte toch de reden dat je bent gaan ondernemen?

+ Branding menu

+ Website menu

+ All-in menu

+ A la carte

A la carte samenwerken

wij helpen jou met het visueel zichtbaar maken van jouw brand

Onze klanten omschrijven UHMO als iemand die je helpt bij het maken van strategische keuzes op het gebied van branding en marketing.

Hierin kan UHMO jou op het gebied van visuele identiteit “a la carte” in voorzien:

– Logo Design
– Branding
– Brand Strategie
– Brand Identiteit
– Brand Moodboard
– Print/Drukwerk
– Webdesign
– Social Media templates
– Content Creatie
– Content Marketing
– Social Media beheer
– Social Brandguide

hoe ik te werk ga tijdens een project

STAP 1 ONTDEKKING + STRATEGIE

Je vult de Brand blauwdruk-vragenlijst in, zodat ik meer te weten kom over jouw bedrijf, doelen, ideale klant en interesse. Ik zal ook een face to face gesprek inplannen om te bespreken hoe jij jouw (nieuwe) merk en of website het beste kunt ontwerpen en bouwen.

STAP 2 BRANDING

Ik stel een Direction board samen dat de algehele feeling van jouw merk illustreert en gelijk een impressie laat zien hoe jouw brand eruit komt te zien. Vervolgens ontwerp en presenteer ik drie eerste logo-proeven voor jouw hoofdlogo. 2 revisie rondeszijn inbegrepen.

 

Nadat er gekozen is voor het definitieve logo wordt het secundair logo en voorbeelden van uw logo in een mock up geplaatst. Zodra alles is goedgekeurd, zal ik jouw stijlgids en eventuele aanvullende materialen maken.

STAP 3 WEBSITESTRATEGIE

We zullen een voorgestelde ontwerpstrategie en sitestructuur samenstellen. Je ontvangt mijn exclusieve Website strategie-werkboek om je te helpen bij het copywritingproces dat specifiek is voor jouw website. Deze werkmap bevat vragen, aanwijzingen, sitemaps en afbeeldingssuggesties, zodat jij precies weet wat je voor elke pagina moet invullen.

 

Aan het einde van deze fase zal alle inhoud en afbeeldingen klaar zijn voordat de bouw van de website begint.

STAP 4 WEBSITE ONTWERP

Ik beginnen met het ontwerpen van jouw homepage en de look and feel voordat we de volledige site realiseren in wordpress.

STAP 5 WEBSITE REALISATIE

Nadat de homepage pagina is ontworpen, wordt de rest van de website gebouwd aan de hand van de homepage – denk hierbij aan pagina’s zoals een over ons, blog, contact formulieren enz. Eventuele SEO-instellingen kunnen ook door mij gerealiseerd worden.

 

Tijdens dit proces zullen 2 revisie rondes worden voltooid.

STAP 6 LANCERING + TRAINING

Wees enthousiast, het is eindelijk tijd om jouw nieuwe brand en website te lanceren! Er wordt trainingsmateriaal gegeven om je te helpen jouw website vanaf hier over te nemen.

Er wordt 14-daagse website-assistentie geboden.

BRANDING KIT UIT DE FOODWALL

Snel aan de slag met een passend brand

In een wereld waar je online nu snel even zomaar een logo kan kopen. Waardoor branding studio’s overbodig lijken maar het strategische deel compleet vergeten wordt. Waardoor de meeste branding is veranderd in een eenheids worst en er weinig echt meer “custom” is. 

Iedereen gewoon wil zijn en er bij willen horen is “branding restaurant” UHMO er juist voor de ondernemers die willen opvallen en eruit willen springen. Ook voor de creatieve, opvallende rebels die gewoon snel van start willen maar wel met een goed een passend merk.

In onze online webshop zijn er diverse branding “take away” kits die je zo bij ons uit de trekmuur haalt. Deze pakketten kan jezelf nog naar wens op smaak brengen door je eigen bedrijfsnaam en kleuren in te vullen.

QUOTE

“ISN'T IT TIME YOU HAD A SUPER CREATIVE GEEK SQUAD”

Testimonials

lieve woorden
van klanten

LET’S COLLABORATE

Vraag hier jouw vrijblijvende offerte
op maat aan

Think we're a match?

I’m ready when you are!

“branding restaurant” UHMO er juist voor de ondernemers die willen opvallen en eruit willen springen. Voor de creatieve, opvallende rebels.

schrijf je in voor maandelijkse tips en trics

zo blijf je getriggerd
om aan je brand te werken

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid
nl_NLNederlands