Get In Touch

info@uhmo.nl

hoi • ik ben saskia

ik ontwerp graag voor creatieve ondernemers, die graag opvallen op een rebelse manier

ONTMOET SASKIA

eigen
bedrijf

Ik heb altijd keihard gewerkt voor een baas. Tot ik op een dag dacht als ik zo hard kan werken voor een baas dan kan ik dit beter voor mijn eigen bedrijf doen. 

Om voor mijzelf de vrijheid te creëren om te kunnen genieten van mijn kinderen en het leven. Deze vrijheid gun ik anderen ook. Dus begon ik mijn bedrijf om de verhalen die er toe doen naar boven te halen en je in staat te stellen een creatief leven te leiden op je eigen voorwaarden

plezier
uitstralen

Wanneer ik werk voelt het niet alsof ik aan het werk ben. Ik heb echt plezier in wat ik doe en dit straal ik uit met mijn bedrijf. Dit gevoel wil ik graag overbrengen aan de mensen waar ik mee werk. 

Daarom help ik ondernemers met het strategisch bepalen van hun brand door middel van diepgaande vragen. Ze laten zien dat er zoveel meer mogelijk is in branding dan waar ze zelf aan denken. 

Meer mensen helpen in zichzelf te geloven door ze een goede zichtbare start te geven met strategische branding zodat ze meteen goed aan de slag kunnen met doen wat ze willen doen: ondernemen.

QUOTE

“We love to eat • We love to work • We love to eat while we work"

ik heb een passie voor
wat ik doe

Ik kan alles zelf van A tot Z en ben zelf ondernemer hierdoor begrijp ik het gehele proces als geen ander. Omdat ik ook maar 1 persoon ben en graag zoveel mogelijk ondernemers wil helpen werk ik met andere creatieve zzp’ers die dezelfde visie hebben. Of te wel de creatieve hoek.

Het contact zal alleen via mij lopen wel zo lekker voor een duidelijke communicatie. Hierdoor heb je het gevoel alsof je met 1 persoon werkt maar hoef je je geen zorgen te maken als ik even wegval.

Ik ben eigenwijs en wil dingen op mijn manier doen, en graag anders dan anderen, ik heb passie voor wat ik doe en zo communiceer ik ook, straight to the point, zonder bullshit, eerlijk maar oprecht, altijd gericht op het verder helpen van een ander.

Iemand met passie, die je goed begrijpt door middel van goeie vragen en dit omzet in een strategisch goede brand, bij andere ontwerpers geweest maar niet tevreden, enorm tevreden, moeilijk keuze kunnen maken uit aangeboden opties, werkt snel, raakt de goede snaar.

My Favorite Things

01. FAVORIETE SERIE

game of thrones

04. FAVORIETE BOEK

the hunger games

02. FAVORIET DRANKJE

pornstar martini

05. FAVORIETE GERECHT

fajitas & sushi

03. FAVORIETE VAKANTIELAND

Colombia

06. FAVORIETE AVONDJE UIT

hippe dinershow

UHMO is een jonge • creatieve studio gespecialiseerd in visuele branding

Als ondernemer ben je al de gehele dag in de weer met je bedrijf en moet je aan van alles denken en regelen. Wanneer je dan thuiskomt wil je niet nog hoeven nadenken over het avondeten maar wil je het liefst gewoon aanschuiven en lekker ongestoord even kunnen eten. Zie UHMO als jouw “persoonlijke chefkok” die er voor zorgt dat je branding van A tot Z klopt en voor jouw geregeld wordt zodat jij je lekker op het ondernemen kan focussen. Dat is tenslotte toch de reden dat je bent gaan ondernemen?

Vanuit ons specialisme helpen we je om je visuele communicatie en je visuele identiteit tot in de puntjes uit te denken én uit te rollen. Wij helpen je op het gebied van kleur en vorm, idee en creatie.

UHMO is in 2016 opgericht door Saskia Eikenboom. Saskia is gediplomeerd grafisch vormgeefster en event manager. Door deze disciplines samen te pakken helpt Saskia bedrijven met haar duidelijke visie en brede achtergrond naar een volgend niveau.

Sinds 2017 werkt UHMO geregeld samen met diverse partijen met eigen specialismen.

DE CREATIEVE HOEK

UHMO werkt geregeld samen met diverse partijen met ieder zijn eigen specialisme

01.

Denk aan fotografie + copywriting + SEO

Elementen die belangrijke raakvlakken hebben met branding, webdesign en SEO zijn ieder een vak opzicht.

UHMO heeft daarom een aantal vaste, vakkundige partijen die ik graag inschakel, wanneer jij en jouw bedrijf daar behoefte aan hebben.

02.

de creatieve
hoek

bestaat uit een team van specialisten die klaar staan om aan de slag te gaan om logo’s en huisstijlen, typografie, fotografie, websites, set, audiovisuele producties, multimediale campagnes en evenementen te produceren. Ik ben zelf aangesloten bij dit creatief collectief en kan deze specialisten altijd inzetten indien gewenst.

Do we go together like burgers and fries?

Vul dan hier gelijk het enquiry formulier in

Brandingstudio Uhmo is er juist voor de ondernemers die willen opvallen en eruit willen springen. Voor de creatieve, opvallende rebels.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid
nl_NLNederlands